Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
 
Uživo prenos dešavanja putem YU Estrade
Dakle, razbili smo sve barikade! Nema više prepreka u vašoj muzičkoj karijeri. YU estrada omogućava kompletan paket aranžman promocije i monetizacije, od prodaje karata do LIVE prenosa vaših koncerata širom sveta, zaradu od prodaje muzike na vašem portalu, štampanje CD-a I LP ploča “on demand”, promociju i svetski booking koncerata i turneja. Sve na jednom mestu! Ako još uvek niste član,  registrujte se. Registracija je besplatna!

Imate koncert a mesta su ograničena? Bilo da ste organizator, menadžer ili izvođač, preko YU estrade imate novu mogućnost emitovanja vašeg koncerta uživo, kao i automatizovanu prodaju prenosa koncerta stotinama hiljada članova u našoj mreži širom sveta, koji nisu u mogućnosti da dođu na koncert, a rado bi vas gledali.

YU Estrada Vam nudi više modela realizacije i (ili) monetizacije živog prenosa vašeg dešavanja shodno vrsti ili mestu dešavanja.
Iz tog razloga potrebno je da prilikom unosa vašeg dešavanja uneste i broj telefona za kontakt kako bismo Vas kontaktirali u roku od 24 sata i dogovorili se o detaljima i ponudili najadekvatniji model.Na donjoj slici se nalazi primer izgleda dešavanja sa aktiviranom opcijom živog prenosa i monetizacije a ispod toga izgled opcije plaćanja nakog klika zainteresovanog korisnika.Nakon uspešnog plaćanja korisniku je omogućeno da prati željeni prenos putem svog korisničkog naloga preko ponuđenog linka u sekciji KUPOVINA/PRODAJA kao na slikama sa datim primerima ispod.

Molimo Vas, da nas kontaktirate putem kontakt forme na ovom LINKU ukoliko imate dodatnih pitanja ili sugestija.

OPŠTI USLOVI KUPOVINE I PRODAJE PUTEM KORISNIČKIH NALOGA

 1. Svaki član YU Estrada portala ima prava da objavi dešavanje (koncert, festival, žurku, cele turneje i slično)
 2. Svaki član YU Estrada portala ima prava da prodaje ili kupuje ulaznice za sva objavljena dešavanja putem YU Estrada portala.
 3. Verodostojnost i ispravnost unetih dešavanja je u isključivoj odgovornosti člana koji objavljuje dešavanje i/ili prodaje ulaznice putem našeg servisa.
 4. Svaki, eventualni, pokušaj obmane ili prevare drugih korisnika će biti sankcionisan brisanjem korisničkog profila i oduzimanjem, eventualne, zarade.
 5. Svaki član YU Estrada portala ima prava na refundiranje sredstava ukoliko se dokaže da je žrtva, eventualne, prevare od strane drugih korisnika.
 6. Molimo Vas da svaki, eventualni, pokušaj zloupotrebe prijavite putem ovog LINKA

PRAVILA PRODAJE ULAZNICA PUTEM KORISNIČKIH NALOGA

 1. Svaki član YU Estrada portala može po svojoj slobodnoj proceni formirati cenu ulaznice.
 2. Formiranjem i objavljivanjem cene ulaznice korisnik prihvata sve uslove navede na ovoj stranici.
 3. Prodaja i kupovina ulaznica se, trenutno, obavlja, posredstvom PayPal-a sistema.
 4. Korisnik prihvata da je cena objavljena na portalu uvećana za dvosmerne troškove obrade transakcija kao i druge, propratne, troškove.
 5. Objavljena cena po jednoj prodatoj ulaznici je uvećana za najviše 8% u odnosu na inicijalnu cenu.
 6. Inicijalna cena koju korisnik unese predstavlja sumu koja će korisniku biti isplaćena.
 7. Isplata se vrši putem korsničkog prodajnog panela na LINKU, na zahtev korisnika.
 8. YU Estrada se obavezuje da će zatraženu sumu isplatiti najkasnije u roku od 48 sati od završetka dešavanja na koje se prodaja ulaznica odnosi.
 9. Obaveza korisnika (u ovom slučaju prodavca) jeste da dostavi brojeve ulaznica i ostale informacije organizatoru dešavanja (na lice mesta dešavanja) sa kojim ima dogovor ili ugovor o prodaji. Sve relevantne podatke za slanje korisnik (u ovom slučaju prodavac) može pronaći na svom korisničkom prodajnom panelu putem ovog LINKA.
 10. Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće uvek se možete obratiti za pomoć ili više informacija na ovom LINKU.
Najnoviji članovi

Najnovije radio stanice

Najnovije MP3 matrice
Prljavo Kazaliste - Zaustavite Zemlju
Sanja Stojanovic - Kazu Da Sam Luda
Indexi - Bacila Je Sve Niz Rijeku
Natasa Bekvalac - Dve Pilule
Osvajaci - Marija
Makedonska - Blagujno
Zorica Brunclik - Kosava
Stevan Andjelkovic - Cvece Za Nju (Back Vocal)
Aca Lukas - Ne Pitaj Me (Back Vocal)
Vesna Pisarovic - Poslije svega (Back Vocal)