Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
 
Elektronski sistem prodaje ulaznica YU Estrade
Dobrodošli na oficijelnu stranicu elektronske prodaje ulaznica YU estrade! Automatizovani online sistem  prodaje karata za organizatore, menadžere i izvođače.
Elektronski sistem prodaje ulaznica YU estrade je vodeći portal prodaje ulaznica za Evropu, Severnu Ameriku i Australiju, sa preko 800,000 registrovanih članova širom sveta.

Ovaj sistem nudi organizatorima potpunu kontrolu prodaje ulaznica u realnom vremenu, mogućnost štampanja prodatih ulaznica i skeniranja bar-koda na vratima preko mobilnih telefona. Bilo da je u pitanju 1 koncert ili čitava turneja, prepustite promociju i prodaju karata YU estradi. Prodaja je aktivna do poslednjeg minuta početka koncerta!

Na ovaj način, korisnici (kupci i prodavci) značajno štede svoje vreme i novac jer se kompletan proces odvija elektronski i automatski. Ne postoji potreba za štampanjem i distribucijom karata na prodajna mesta, obilaženjem prodajnih mesta, čekanjem u redovima na biletarnicama a i sam proces obrade elektronske ulaznice na ulazima je značajno kraći.

Ukoliko prodajete ulaznice putem ovog sistema,  proces kontrole prodaje je u realnom vremenu jer istog trenutka bivate obavešteni o prodaji i svim drugim relevantnim informacijama.

Kako prodati ulaznicu?

Proces je vrlo jednostavan. Prilikom dodavanja dešavanja, nakon što popunite opcije za 'kontinent i zemlju' moći ćete da aktivirate kućicu "Prodaja ulaznica preko YU Estrade".


Pojaviće se polje u koje treba da unesete inicijalnu cenu i valutu za svoju ulaznicu. Inicijalna cena je ona suma novca koja se Vama na kraju dešavanja isplaćuje.
Nakon unosa inicijalne cene, pojaviće se cena koja se objavljuje na portalu uvećana za troškove transakcija i eventualnih taksi. Ovim je proces unosa elektronske prodaje ulaznica završen.
Formu za dodavanje dešavanja zatim nastavljate da popunjavate uobičajeno.

Stanje na vašem računu u svakom trenutku, u realnom vremenu proveravate preko vašeg prodajnog panela putem linka http://www.yuestrada.com/prodaja.php gde se listaju sva dešavanja za koja prodajete ulaznice kao i broj prodatih karata.


Ulaskom na link "Detaljnije" dobijate sve prodate brojeve ulaznica kao i sumu koju ste zaradili.
Unosom PayPal adrese, 24 časa nakon završetka dešavanja, možete zatražiti isplatu koja će na vaš PayPal račun biti prebačena u roku od 24 sata.

NAPOMENA: Vaša je obaveza, kao prodavca, da sve izlistane brojeve ulaznica kao i broj osoba koje se vode pod tim brojem ulaznice, dostavite organizatoru dešavanja sa kojim imate dogovor ili ugovor o prodaji radi verifikacije na ulazu.

Kako kupiti ulaznicu?

Proces kupovine je vrlo jednostavan. Nakon što na nekom od dešavanja odaberete opciju "Kupi ulaznicu" i/ili odaberete broj osoba, odnosno, ulaznica koje kupujete (vidi sliku) dolazite do forme vašeg računa za plaćanje.Nakon pregleda, klikom na "PLATI OVDE" i uspešno obavljene PayPal transakcije kontrolu i pregled vaših kupljenih ulaznica obavljate na linku http://www.yuestrada.com/kupovina.php Na ovom mestu (vidi sliku) možete videti status vaših transakcija i pogledati svoju ulaznicu na datom linku.Otvaranjem linka "VAŠA ULAZNICA", ulaznicu možete odštampati ili jednostavno prepisati broj ulaznice ili skenirati QR kod telefonom (vidi primer ispod)


Ovim je proces kupovine završen. Odštampanu ulaznicu, samo broj ili QR kod saopštavate ili pokazujete na ulazu.

OPŠTI USLOVI KUPOVINE I PRODAJE PUTEM KORISNIČKIH NALOGA

 1. Svaki član YU Estrada portala ima prava da objavi dešavanje (koncert, festival, žurku, cele turneje i slično)
 2. Svaki član YU Estrada portala ima prava da prodaje ili kupuje ulaznice za sva objavljena dešavanja putem YU Estrada portala.
 3. Verodostojnost i ispravnost unetih dešavanja je u isključivoj odgovornosti člana koji objavljuje dešavanje i/ili prodaje ulaznice putem našeg servisa.
 4. Svaki, eventualni, pokušaj obmane ili prevare drugih korisnika će biti sankcionisan brisanjem korisničkog profila i oduzimanjem, eventualne, zarade.
 5. Svaki član YU Estrada portala ima prava na refundiranje sredstava ukoliko se dokaže da je žrtva, eventualne, prevare od strane drugih korisnika.
 6. Molimo Vas da svaki, eventualni, pokušaj zloupotrebe prijavite putem ovog LINKA

PRAVILA PRODAJE ULAZNICA PUTEM KORISNIČKIH NALOGA

 1. Svaki član YU Estrada portala može po svojoj slobodnoj proceni formirati cenu ulaznice.
 2. Formiranjem i objavljivanjem cene ulaznice korisnik prihvata sve uslove navede na ovoj stranici.
 3. Prodaja i kupovina ulaznica se, trenutno, obavlja, posredstvom PayPal-a sistema.
 4. Korisnik prihvata da je cena objavljena na portalu uvećana za dvosmerne troškove obrade transakcija kao i druge, propratne, troškove.
 5. Objavljena cena po jednoj prodatoj ulaznici je uvećana za najviše 8% u odnosu na inicijalnu cenu.
 6. Inicijalna cena koju korisnik unese predstavlja sumu koja će korisniku biti isplaćena.
 7. Isplata se vrši putem korsničkog prodajnog panela na LINKU, na zahtev korisnika.
 8. YU Estrada se obavezuje da će zatraženu sumu isplatiti najkasnije u roku od 48 sati od završetka dešavanja na koje se prodaja ulaznica odnosi.
 9. Obaveza korisnika (u ovom slučaju prodavca) jeste da dostavi brojeve ulaznica i ostale informacije organizatoru dešavanja (na lice mesta dešavanja) sa kojim ima dogovor ili ugovor o prodaji. Sve relevantne podatke za slanje korisnik (u ovom slučaju prodavac) može pronaći na svom korisničkom prodajnom panelu putem ovog LINKA.
 10. Ukoliko postoje bilo kakve nejasnoće uvek se možete obratiti za pomoć ili više informacija na ovom LINKU.
Video tutorijali
Učitavanje tutorijala prodaje ulaznica ...
Učitavanje tutorijala kupovine ulaznica ...
Najnoviji članovi

Najnovije radio stanice

Najnovije MP3 matrice
Prljavo Kazaliste - Zaustavite Zemlju
Sanja Stojanovic - Kazu Da Sam Luda
Indexi - Bacila Je Sve Niz Rijeku
Natasa Bekvalac - Dve Pilule
Osvajaci - Marija
Makedonska - Blagujno
Zorica Brunclik - Kosava
Stevan Andjelkovic - Cvece Za Nju (Back Vocal)
Aca Lukas - Ne Pitaj Me (Back Vocal)
Vesna Pisarovic - Poslije svega (Back Vocal)