Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
 
Ponuda angažmana

Sezona 2016/2017 u Americi i Kanadi

aa

Želite da gostujete na prostorima Amerike I Kanade? Bilo da ste već afirmisan izvodjač ili tek počinjete svoju muzičku karijeru, obratite se YU Estradi, rado ćemo vas uputiti u uslove poslovanja u željenoj zemlji i dati savete i preporuke za bukiranje koncerata kao i obezbedjivanje radnih muzičkih viza.
YU Estrada je jedina Dijasporska organizacija, koja pomaže domaćim izvodjačima pri plasmanu koncerata u Dijaspori i koja usko saradjuje sa mnogobrojnim svetskim konzulatima i ambasadama po pitanju obezbedjivanja radnih i muzičkih viza.

Članovi tima YU Estrade su u svojoj dugogodisnjoj karijeri organizacije koncerata ugostili neke od najvećih zvezda domaće estrade kao što su: Zdravko Čolić, Dino Merlin, Haris Džinović, Crvena Jabuka, Plavi Orkestar, Alen Islamović, Goran Bregović, Srčani Udar, Željko Bebek, Tifa, Seka Aleksić, Indeksi, Aca Lukas kao i mnoge druge estradne zvezde.

Bilo da je u pitanju koncertna dvorana, ili angažman kafića, kafane ili lokala, YU Estrada vam stoji na usluzi kroz buking, promociju, naplatu karata, štampanje plakata, prodaju CD-a, pa čak i uživo prenosa vašeg dogadjaja sa opcijom monetizacije.

YU Estrada je bez rezervacija, vodeći Dijasporski medij koji u svojoj mreži trenutno ima direktan pristup svojim 800,000 registrovanih članova širom sveta. Od lokala, studija, izvodjača, TV i radio stanica do promotera, organizatora koncerata i manifestacija, magazina i štampe, do samih korisnika platforme, koji željno očekuju vaše gostovanje.
 

Više informacija:

Kontakti:
Phone: +1 (602) 377-9564
Viber  : +1 (602) 377-9564
Skype : yuestradaLLC

Radno vreme:
Phoenix, AZ, United States: 10am - 11pm (UTC-7:00)
Chicago, IL, United States: 12pm - 01am (UTC-6:00)
Balkan, Evropa: 19h - 08h (UTC+1:00)
Najnoviji članovi

Najnovije radio stanice

Najnovije MP3 matrice
Prljavo Kazaliste - Zaustavite Zemlju
Sanja Stojanovic - Kazu Da Sam Luda
Indexi - Bacila Je Sve Niz Rijeku
Natasa Bekvalac - Dve Pilule
Osvajaci - Marija
Makedonska - Blagujno
Zorica Brunclik - Kosava
Stevan Andjelkovic - Cvece Za Nju (Back Vocal)
Aca Lukas - Ne Pitaj Me (Back Vocal)
Vesna Pisarovic - Poslije svega (Back Vocal)