Pon
Uto
Sre
Čet
Pet
Sub
Ned
 
Američke vize

YU Estrada LLC
u saradnji sa Estrada Music Entertainment LLC  nudi svu potrebnu administrativnu i konsultantsku podršku za dobijanje radne (muzičke) P3 vize.
Sa nama je sve lakše, brže i jednostavnije bez gubljenja vremena. Naš cilje je da dijaspori sa područja bivše Jugoslavije, promoviše, održi tradiciju i sačuva identitet kroz kulturno umetnički program.
Na Vama je da nam dostavite potrebna dokumenta i Vaše prisustvo je neophodno kod predaje dokumenata u ambasadu. Važeći pasoš i uredne vize ključni su uslov ulaska u stranu državu. To je činjenica koja je svakome poznata, no može prouzrokovati mnogo glavobolje ako o tome ne vodimo računa na vreme. Zlatno pravilo: pasoš treba da važi bar 6 meseci nakon planiranog izlaska iz države! Ako dakle, pri prijavi ustanovite da validnost vašeg pasoša ističe pre, najbolje bi bilo razmisliti o produžavanju, odnosno vađenju novog pasoša. Validnost pasoša je isključivo Vaša odgovornost.Striktno se držimo zakona koji važi  na teritoriji SAD-a pri organizaciji muzičkih koncerata i manifestacija. Veliki deo estradnih umetnika koji su bar jednom imali saradnju sa nama, ostaju dugo naši klijeti jer pored dobijanja radne vize omogućavamo i produženje za vreme boravka u SAD.

Naš cilj je da sarađujemo sa svima onima koji imaju isti cilj a to je da promovišemo kulturu kroz umetničko polje delovanja.

Naše usluge:

  1. Kvalitetna izrada dokumentacije za muzičke umetnike pojedinačno ili grupno kao i nosiocu vize za muzičku uniju i imigraciju.
  2. Nakon dobijanja peticije, ispunjavamo obrazac i organizujemo intervju u ambasadi SAD-a.
  3. Vršimo učlanjenje estradnih umetnika u Muzičku uniju SAD-a radi zaštite svojih prava tokom boravka.
  4. Pružanje usluga dobijanja socijalnog broja (social security number) ili tax broja (tax number).
  5. Pomažemo u otvaranju bankovnog računa u SAD radi sigurnijeg poslovanja.
  6. Podnosimo aplikaciju za dobijanje vize i za ostale vrste zanimanja.


Sve navedene stavke predstavljaju veoma bitne uslove za legalan rad u SAD.

Ukoliko je neko od estradnih umetnika zapao u problem u vezi sa vizom, odnosno sa zabranom ulaska u SAD, možemo vam pomoći u rešavanju problema ali od vas tražimo iskreno objašnjenje kako je i na koji način došlo do problema, odnosno, do zabrane:

  1. Dostavite nam kompletnu dokumetaciju zbog koje je došlo do zabrane, sa oznakom broja predmeta (case number).
  2. Kada kompletiramo dokumentaciju zajedno sa onom koju ste nam dostavili, šaljemo to USCIS-u (imigraciji) i čekamo na odobravanje predmeta (case approve).
  3. Nakon toga podnosimo novi zahtev za dobijanje vize.
Napomena: Posedovanje američke vize daje vam mogućnost da otputujete do aerodroma ili bilo kog dugog graničnog prelaza u SAD i zatražite ulazak od službenika Ministarstva nacionalne bezbedonosti (DHS), Carine i pogranične policije (CBP). Iako posedovanje vize vam ne garantuje ulazak u SAD, ipak to pokazuje da je konzul u Američkoj ambasadi u inostranstvu utvrdio da ste podobni da zatražite ulazak u odredjene svrhe. Službenici DHS/CBP, čuvari nacionalnih granica, odlučuju o ulasku putnika u SAD određujući status i dužinu boravka. DHS je takođe odgovoran za imigracione stvari dok ste u SAD. 

Najnoviji članovi

Najnovije radio stanice

Najnovije MP3 matrice
Angel Dimov - Plavusa 2017
Marija Trajkovska - Pozuri Ljubavi U Moj Zagrljaj 2017
Leontina - Kad Prave Ljubavi Ginu 2017
Zvonko Bogdan - Fijaker Stari 2016
Zvonko Bogdan - Ko Te Ima 2016 (Matrice Studio D)
Zorica Markovic - Ljubila Sam Varalicu 2016
Zorica Markovic - Lijte Kise 2016
Zorica Markovic - Sine Ilija Bekovi 2016
Zorica Markovic - Ostarit Cu S Tobom l LIVE
Zorica Brunclik - A Tebe Nema