Vesna Zmijanac - Koncert
  • Trenutno 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Rejting: 0.0 od 0 votes
Saturday, 20. May 23:00 Komentar

Koncerti Dešavanja Kotor Montenegro


Izvođači: Vesna Zmijanac
Lokal: MAXIMUS Kotor
Adresa: Kotor, Stari Grad, Trg od Oruzja 232
Informacije:
Rezervacije:
Cena ulaznice:

„Malo po malo“ bliži nam se topli maj i početak ljetne koncertne sezone u Maximusu. U subotu, 20. maja u čuvenoj kotorskoj areni nastupiće Vesna Zmijanac. „Ja imam nekog, a ti si sam“, „Nevera moja“, „Kazni me kazni“ i još mnoštvo hitova bogate karijere legendarne pjevačice koja je u „bezsilikonskom vremenu“ osvajala region, ne samo svojim prelijepim izgledom već i hitovima kojim se proslavila širom Jugoslavije, obožavana prvenstveno kod muškog dijela populacije. Nakon izlaska pjesme "Kad zamirišu jorgovani" koja odmah postaje najveći hit, uslijedila je Vesnina treća velika jugoslovenska turneja: napunila je tri dana zaredom beogradski Pionir, postavila novi rekod u sarajevskoj Zetri kada je oborila sve rekorde posjećenosti, čak i record Bijelog Dugmeta koji je u tom trenutku brojao 23 hiljade posjetilaca. Cijena ulaznice: do ponoći 5, nakon toga 8 eura. Info: 067217101

Vesna Zmijanac

Vesna Zmijanac je poznata srpska folk pevačica i učesnica rijaliti programa “VIP Survivor” i “Farma 7”. Važila je za seks bombu i jednu od najintrigantnijih ličnosti u bivšoj Jugoslaviji. Karijeru je gradila i gradi na kvalitetnim pesmama i fenomenalnim glasovnim mogućnostima, ali često se nalazila u žiži javnosti zbog burnog ljubavnog života. Rođena je 4. januara 1957. godine u Nikšiću. Iza sebe ima dva braka i ćerku Nikoliju koja se, kao otac Vladimir, preziva Jovanović.

Sudeći prema portalu YouTube, najpopularnija Vesnina pesma je ona nastala u saradnji sa Dinom Merlinom “Kad zamirišu jorgovani” sa 2 138 093 slušanja na datum 14.04.2016. godine.

 
 
Galerija slika
Korisnik još uvek nije popunio svoj album
Utisci o događaju
Utisci o događaju

Uloguj se ili se registruj da pošaljes komentar.
Najnoviji članovi

Najnovije radio stanice

Najnovije MP3 matrice
Angel Dimov - Plavusa 2017
Marija Trajkovska - Pozuri Ljubavi U Moj Zagrljaj 2017
Leontina - Kad Prave Ljubavi Ginu 2017
Zvonko Bogdan - Fijaker Stari 2016
Zvonko Bogdan - Ko Te Ima 2016 (Matrice Studio D)
Zorica Markovic - Ljubila Sam Varalicu 2016
Zorica Markovic - Lijte Kise 2016
Zorica Markovic - Sine Ilija Bekovi 2016
Zorica Markovic - Ostarit Cu S Tobom l LIVE
Zorica Brunclik - A Tebe Nema